Uw onroerend goed aanbod op Apura Housing!

Wat kunt u adverteren op ApuraHousing?
A: Huur accommodaties in Suriname:
- Huur of vakantiewoning, Appartement, Appartementencomplex (meer dan 2 appartementen bij elkaar), Deel van een woning, Kamer in een woning.
- Guesthouse, (Eco) Resort, Hotel.
- Kantoorruimte / Kantoorpand

B: Koop onroerend goed in Suriname:
- Woning, Appartement, Perceel, Percelen in een Verkavelingsproject.Wat zijn de kosten om te adverteren op ApuraHousing?
U kunt geheel GRATIS uw object plaatsen op de ApuraHousing website!Extra opvallen met uw advertentie op ApuraHousing?
Wilt u uw object(en) sneller verhuren of verkopen, maak dan gebruik van onze twee “extra opvallen” opties.

1: Plaats uw object op onze ApuraHousing etalage banner.
Hierdoor is uw object altijd te zien op de homepagina en alle andere subpagina´s van ApuraHousing. Uw object wordt gegarandeerd gespot door elke bezoeker en krijgt hierdoor EXTRA reacties voor de verhuur of verkoop.
Kosten per maand per object: € 5,- (minimale afname van 3 maanden)

2: Plaats uw object onder de ApuraHousing deLuxe categorie.
Dit is een aparte categorie en bevat de luxe accommodaties en koopwoningen die mede door de organisatie van ApuraHousing worden geselecteerd. Door het exclusieve karakter van ApuraHousing deLuxe worden de objecten binnen deze categorie altijd bezocht door de bezoeker met een zeer hoge kans op interesse. Vooral de toeristen bezoeken deze categorie opzoek naar comfortabele en of luxe accommodatie voor hun verblijf in Suriname. Voor gegarandeerd extra opvallen in stijl, voeg uw object dan toe aan deze ApuraHousing deLuxe categorie.
Kosten per maand per object: € 10,- (minimale afname van 3 maanden)

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW voor betaling in Nederland of 8% Omzetbelasting voor betaling in Suriname.Waarom zou u adverteren op ApuraHousing?
A: Hoog rendement voor uw investering!
ApuraHousing biedt door haar unieke & innovatieve objectenpresentatie en groot bereik naar potentiële klanten de beste online Sales en Marketing tegen zeer gunstige tarieven. Voor u betekend dit optimale bezetting van uw woning tegen lage kosten = hoog rendement.

B: Enorm bereik van klanten wereldwijd!
ApuraHousing is onderdeel van ApuraNetworks met een combinatie van non-profit en commerciële modules in zowel het Nederlands als Engels. Hierdoor halen wij een enorm bezoekersaantal wereldwijd. Het Internet kent immers geen grenzen! Momenteel heeft ApuraNetworks ruim 2.500 leden in 57 verschillende landen.

C: Makkelijk en snel uw aanbod online!
U kunt geheel zelfstandig uw aanbod online plaatsen via ons gebruiksvriendelijke en eenvoudige stappenplan op de website. De gehele financiële afhandeling kan ook geheel via de website waarbij u via een eenvoudig stappenplan wordt begeleid.Uw eigen account op ApuraHousing, de voordelen op een rij:
1. In één oogopslag een totaaloverzicht van uw aanbod zien.
2. Direct online het resultaat zien van het toegevoegde aanbod.
3. Makkelijk kunnen wijzigen of toevoegen van informatie van uw aanbod.Wie of wat is Kant&KlaarSuriname?
Wilt u liever ondersteuning bij het in kaart brengen van uw onroerend goed en bij het online plaatsen van uw objecten, dan helpt Kant&KlaarSuriname u graag op weg.

Kant&KlaarSuriname is in 2010 opgericht door een team met achtergrond in bouwkunde, vastgoed en architectuur. Hiernaast heeft het team een hart voor Suriname en andere kwaliteiten en interesses. Veel, heel veel "projecten" komen langs in dit mooie land. Doen, heel veel doen is dan een logische vervolgactie die wij dan ook graag op ons nemen. Enkele steekwoorden die bij ons opkomen en die als projecten worden gezien zijn: bouwkunde, vastgoed, herbestemming, praktijkonderwijs, studentenuitwisseling, architectuur, houtrecycling, binnenlandtrips, genieten en vooral ook weer doen!

Neem contact op via: info@KantEnKlaarSuriname.com of via het telefoonnummer in Suriname:
+597 - 8713 303 (Jan-Willem Sutorius)

My Apura Housing

Login voor onroerendgoed en accomodatieaanbieders.

Email:
Password:
   
Wachtwoord vergeten


Adverteren op ApuraHousing.com?