Over Apura Housing en Kant & Klaar Suriname

ApuraHousing.com is een professionele onroerend goed website gericht op online Sales en Marketing van (vakantie) accommodaties, hotels, guesthouses, koopwoningen, percelen en verkavelingsprojecten in Suriname. Uw aanbod kan op geen betere manier worden geadverteerd op het internet!

Neem vandaag nog contact met ons op voor het plaatsen van uw (verhuur) accommodatie of te verkopen onroerend goed op ApuraHousing.com!


De visie voor ApuraHousing: 

"Nummer 1 website voor accommodaties en onroerend goed in Suriname".

ApuraHousing.com ambieert de volgende eigenschappen te hebben: Alle onroerend goed en accommodatie aanbod van Suriname, grootste aantal websitebezoekers vergeleken met soortgelijke websites, goed vindbaar vooral via Google, professioneel, duidelijk en uiterst gebruikersvriendelijk voor zowel onze onroerend goed adverteerders als websitebezoekers.


De rol van ApuraHousing als organisatie:
Een professionele en klantvriendelijke organisatie gericht op het online adverteren van uw onroerend goed in Suriname. Wij plaatsen uw onroerend goed online waarna u zelf de content (fotomateriaal, prijsinfo, omschrijvingen) van uw object kunt beheren via een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Wij kunnen uiteraard ook het online beheer van uw object uitvoeren. Neem gerust vandaag nog contact met ons op!


Belangrijk: Wij zijn GEEN TUSSENPERSOON voor de daadwerkelijke verhuur of verkoop van accommodaties of onroerend goed op ApuraHousing.com. Als u geïnteresseerd bent in een van de objecten op onze website dan kunt u RECHTSTREEKS contact opnemen met de AANBIEDER van het object. De contactinformatie kunt u vinden door het “Contact informatie (uitgebreid)” tabje te klikken van de objectpagina zelf.

Indien het om een verwijzing gaat van een advertentie, is het origineel terug te vinden via 'Kenmerken'. 


De status van ApuraHousing.com:

ApuraHousing.com is onderdeel van ApuraNetworks.com
Stichting Apura Networking is de organisatie achter de Apura Portal en is opgericht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel van Amsterdam, Nederland. Dezelfde stichting is ook opgericht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel en Fabrieken van Paramaribo, Suriname vanaf 8 augustus 2003. Apura BV in Amsterdam en Apura NV in Paramaribo zijn beide in oprichting.


De samenwerking met Kant & Klaar Suriname:
In 2011 is ApuraHousing.com een samenwerking aangegaan met Kant&KlaarSuriname. In twee jaar tijd is een vertienvoudiging van het aantal objecten doorgevoerd. Op dit moment zijn het vooral verwijzingen van vastgoed naar andere aanbieders. De aankomende jaren zal zowel een kwaliteitsslag worden doorgevoerd als meer objecten direct worden ingevoerd op de website.

Op de website van Kan&KlaarSuriname is terug te lezen dat Kant & Klaar Suriname in 2010 is opgericht door een team met achtergrond in bouwkunde, vastgoed en architectuur. Hiernaast heeft het team een hart voor Suriname en andere kwaliteiten en interesses.

U kunt het team van Kant&KlaarSuriname benaderen voor bijvoorbeeld het bouwkundig omschrijven van uw onroerend goed als het maken van reclamebanners voor deze ApuraHousing website. 

My Apura Housing

Login voor onroerendgoed en accomodatieaanbieders.

Email:
Password:
   
Wachtwoord vergeten


Adverteren op ApuraHousing.com?